If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Счупи ми се пластмасовия водач на задно ляво стъкло. Някой има ли идея откъде мога да го купя, защото в официалния сервиз не е нужно да обяснявам, че ми искат пари като за нова врата.
Счупи ми се пластмасовия водач на задно ляво стъкло. Някой има ли идея откъде мога да го купя, защото в официалния сервиз не е нужно да обяснявам, че ми искат пари като за нова врата.
Има такива в едно магазинче в Горубляне. Наскоро си купих от там. Струваше към 15 лв. Ако те интересува ще ти дам по-точни координати.
PS: Това е мястото. На единия ъгъл е магазинът а на другия има автомивка.
Съветвам те да видиш първо в какво състояние ти е гумената втулка, която стои в отвора на стъклото, и в която влиза шипа на въпросния пластмасов детайл. Аз късно видях, че при мен е скъсана и не ми се занимаваше да се връщам да я търся. А тя е важна, защото създава елестична и мека връзка между механизма и стъклото. Ако я няма, усилията се предават на твърдо и може новата пластмасария пак да се счупи.
И обезателно намажи с грес металната част, по която се води пластмасовият детайл.
Да ползвам темата.
Този водач същият ли е като на 156 1,8 ?
Водачите на предната и задната врата различни ли са?
различни са. Различават се и водачите отпред и отзад. Тези пластмасовите са само отзад- за които говорят колегите. Отпред е цял механизъм и отделно водач няма - за водач служи рейката която държи стъклото.
sigpic Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г
Comment